Grafisk billede med billede af hylder i baggrunden og en kvinde. Meny logo i forgrunden.

Social Vanilla i Meny og andre butikker!

Duften og smagen af lækker vanilje er svært at blive træt af, og nu er det blevet endnu nemmere at få fingrene i etisk handlet og ansvarligt produceret vanilje fra Social Vanilla!

Vi er utroligt glade for at kunne fortælle, at du nu kan finde vores lækre vanilje fra Social Vanilla hos Meny, hvor vi er stolte af at være en del af det faste sortiment med både vores vaniljepulver og vaniljestænger.

Frygt ej, hvis du ikke bor i nærheden af en Meny! Vores vanilje er også tilgængeligt i en række specialbutikker såsom Kays Købmand i Ørestad, Fatter og Havmand, Flere Fugle på Nørrebro. Vi bestræber os altid på at få flere forhandlere, og hvis du kender et sted der bør have Social Vanilla, så sig endelig til!

At vælge Social Vanilla betyder ikke kun at du vælger en smag af høj kvalitet, men også et produkt, der er ansvarligt produceret med omtanke for både miljøet og mennesker. Vi går langt for at sikre, at hver vaniljestang fra Social Vanilla er handlet under fair forhold og dyrket på ansvarlig vis i f.eks. skovlandbug. Du kan til enhver tid scanne vores QR-kode bag på vores produkter og se vores vaniljes rejse! 

 

Tilbage til blog