
Vores mission
Vi vil forbedre vaniljeindustrien en vaniljestang af gangen. Vaniljeindustrien skal være til gode for dem der dyrker vaniljen.

Ansvarlig smag
Vore kerneværdier

Ansvar

Kvalitet

Gennemsigtighed
Vaniljens rejse fra jord til bord
Hver vaniljestang er håndplukket og udvalgt med omhu for at sikre den højeste kvalitet. Og inden den når dit køkken har den været håndteret med omhu for at sikre den bedste kvalitet. Der her vaniljens lange rejse fra jord til bord.
-
Step 1 - Befrugtning
Ainatwe B eller en af vores andre vaniljebønder vi samarbejder med skal først manuelt befrugte hver eneste blomst på vaniljeokideen.
-
Step 2 - Høst
Omkring 9 måneder efter befrugtning en når vaniljen er helt moden, kan Ainatwe B plukke de grønne vaniljebønner og leverer sin høst på vores pick-up sted. Ainatwe B får en fair pris og bonus for vaniljen efter vores kvalitetstjek.
-
Step 3 - Forædling
Derefter transporteres vaniljen til tørringsstationen og nu går forædlingen i gang. Først skoldes vaniljen i få minutter. Skal vaniljen i en 3 til 4 månederes periode skiftevis tages ud i solen for at tørre og pakkes ind i tæpper for at udvikle sig.
-
Step 4 - Fermentering
Når vaniljen har den rette fugtighed lægges den i kasser hvor den skal modne i 3-4 måneder. Denne langsommelige process maksimerer vanillin-indholdet i vaniljen og dermed dens smag og kvalitet.
-
Step 6 - Levering til dig
Gourmet vaniljestængerne transporteres til Danmark og leveres til dig, så du kan fremtrylle lækkerier i dit køkken.
Teamet bag

Amie N´Dong
