Et grafisk billede med tre billeder i baggrunden fra et bageri. I forgrunden et logo fra Collective Bakery

Collective Bakery - et ansvarligt bageri!

I det pulserende hjerte af Nørrebrogade i København findes en særlig perle, hvor en passion for bagværk og ansvarlighed mødes. Collective Bakery, der er en udvidelse af det populære Collective Coffee. Med en vision om at skabe verdens bedste kaffebar-bageri, står Collective Bakery i spidsen for et kvalitetsbevidst og ansvarligt bageri!

Dette afspejler sig i deres råvarer, der er et direkte spejlbillede af Collective Bakerys værdier. Ligesom de omhyggeligt vælger deres kaffebønner fra de bedste producenter, vælger de også deres ingredienser til deres bageri med største omhu. Social Vanillas samarbejde med Collective Bakery er et skinnende eksempel på dette. 

Vi er utrolig stolte, at vi er blevet valgt som fast leverandør til Collective Bakery, hvor vores gourmet vanilje kommer til sin ret i deres skønne bagværk og kager. Det er et vidnesbyrd på, hvordan Collective Bakery sætter en dyd i at producere håndlavede lækkerier, hvor der ikke er gået på kompromis med indkøbet af deres råvarer. 

Så for dem der værdsætter bagværk af verdensklasse og produkter, der er produceret med socialt og miljømæssigt ansvarlige råvarer, så er Collective Bakery perfekt. Du får en unik bageroplevelse hos Collective Bakery, og duften af friskbagt bagværk og kaffe fra butikken er uimodståelig for de fleste. Det giver god samvittighed og ikke mindst en god smag! 

Du kan finde Collective Bakery på Nørrebrogade 176, København N.

Back to blog